Ads 468x60px

Rólunk

Üdvözlünk megújult honlapunkon!

Ez itt most az a rész amit senki nem szokott elolvasni, ezért megpróbálom rövidre fogni.
Ha még mindig olvasod,  akkor megtudhatod történetünket.

Az egész 2003-ban kezdődött,  az akkoriban szárnyait bontogató Ural kereskedés  kérésére. Az Ural az a típus amihez nem lehett túl sok kiegészítőt beszerezni  (igaz , új Uralt sem könnyen). Felkértek egy kiegészítő garnitúra kifejlesztésére, amiket jó néhány évig rendszeresen gyártottunk is.
Lassan elindult az egyedi kiegészítők gyártása más típusokra, sőt más járművekre is. Manapság évi szinten átlagosan 80-100 motor fordul meg műhelyünkben, de előfordulnak hajó, és autó alkatrész gyártások is. 
Csapatunk nem nagy, az öregebbik, és a fiatalabbik Kern-ből áll az egész. :D

Kifejlesztettük menet közben állítható hangú kipufogónkat, ezek elérhetőek "e" minősítéssel Harley Davidson motorokhoz, raktárról. Ebben szeretnénk kiteljesedni a jövőben.

Ebben a rohanó világban megpróbálunk egy szakértelmen, tapasztalaton, és gyakorlaton alapuló régimódi manufakturális üzemet működtetni. Mivel büszkék szeretnénk lenni minden egyes munkadarabra ami kikerül kezeink közül, ezért nem engedhetjük meg hogy a minőségből leadjunk. Kettőnk összes gyakorlati tapasztalata összesen közel 70 év…azt hiszem ez magáért beszél.Ezzel a szakértelemmel várunk téged is műhelyünkben, Székesfehérváron!


Kern és Kern