Ads 468x60px

Az "szürke" Trike-unk

Az általunk gyártott Trike Volkswagen Bogár alapra épülő jármű, ami „A” kategóriás

jogosítvánnyal vezethető. A KRESZ szabályai is e szerint érvényesek rá. Két személy szállítására alkalmas. 1300 ccm-es négy ütemü, négy hengeres boxer motor hajtja, négysebességes manuális váltón keresztül. A futómű kombinált, torziós, és spirál rugó teleszkóp variációban. Fékek hátul Volkswagen dob fék, elöl Brembó tárcsafék, külön két körön kezelhetőek. A sebességváltás kézzel történik, hasonlóan, mint az autóknál, azzal a külömbséggel, hogy a váltókar bal kézre esik, ez szükséges megoldás mivel a gáz kezelése a jobb kézzel történik, azonos módon, mint a motoroknál. A hátsó fék jobb lábra, míg az eső jobb kézre esik, a kuplung bal lábbal kezelendő, elsőre szokatlan, de hamar megtanulható.



Kívánság szerint készítjük, de bizonyos paraméreteknek meg kell felelniük az eredeti terveknek, például a tengelytávnak, a villaszögnek stb. A forma, a színek, kiegészítők mind variálhatóak, bár minden változtatás befolyásolja az árat. Például az alapár két színből álló fényezést tartalmaz, ennél összetettebb festés már feláras.

Készleten nem tartunk kész járművet, minden egyes darab egyedi megrendelésre készül, így nem lesz két egyforma darab. Mindez nem csillagászati áron!

Az ár tartalmazza a forgalomba helyezést, rendszámot, törzskönyvet. Gyakorlatilag csak élvezni kell az elkészült Trike-ot.

Cégünk évente mindössze 4-5 darab Trike elkészültét tervezi, ezért igazi különlegesség lesz mindegyik darab, ami kikerül a forgalomba.

Ha további kérdéseid merültek fel, akkor keress meg minket telefonon, e-mail-ben, vagy inkább személyesen, szívesen válaszolunk minden kérdésre!
Kern és Kern

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése